Alle shops

Magento Commerce
 • Login om je spaarsaldo te bekijken

  Exil ectoline duo hond 20-40kg

  Exil ectoline duo hond 20-40kg
  € 22,99

  Beschikbaarheid: Op voorraad

  Wordt vandaag nog verzonden*

  Beschrijving

  Details

  Exil ectoline duo hond 20-40kg. Bescherm uw huisdier met Ectoline Duo. Hiermee wordt uw huisdier en de directe leefomgeving tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting beschermd. De werkzame stoffen Fipronil en Pyriproxyfen staan garant voor een veilige en effectieve behandeling tegen vlooien, teken en de ontwikkeling van een ernstige vlooienbesmetting.
  Werkzame stoffen: Fipronil, Pyriproxyfen.
  Er zijn verschillende verpakkingen voor honden ouder dan 2 maanden van 2 tot >60 kg.

  Ectoline Duo: (Fipronil, Pyriproxyfen)
  – versnelt de bestrijding van vlooien door vroegtijdig in te grijpen in de verschillende onwikkelstadia van de vlooiencyclus.– doodt volwassen vlooien en teken na contact met huid of vacht.– beschermt 3 maanden lang tegen de ontwikkeling van vlooieneieren door de Insecten Groei Remmer (IGR).
  Het belang van preventieve vlooienbestrijding
  Om te voorkomen dat jouw hond last krijgt van een vlooien- of tekenprobleem is het van belang dat je maandelijks behandeld met Ectoline Duo. Ectoline Duo is een contactmiddel dat zich via de talglaag over het hele lichaam van de hond of kat verspreid. Ectoline Duo Hond biedt bescherming tegen vlooien tot 7 weken, tegen teken tot 4 weken en beschermt tot 12 weken tegen een ernstige vlooienbesmetting.

  Gemakkelijk toe te dienen
  Ectoline Duo zit in een dropstop pipet. Deze pipet is uniek in de markt zorgt er voor dat je geen vloeistof kwijtraakt of kan knoeien. Het product kan zo het beste zijn werk doen!

  Een verpakking Ectoline Duo bevat 2 drop-stop pipetten.

  Toedieningswijze
  Strijk de haren in de nek van je huisdier opzij om de vloeistof van de Ectoline Duo direct op de huid toe te dienen. Je kunt dit het beste net voor de avondwandeling of het slapen gaan doen. Dan is de het snelst vloeistof opgedroogd en kan deze zijn werk gaan doen!

  Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.
  Beoordelen

  Eigen tags

  Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.