Velda Goldsticks 250 Gram

Direct leverbaar
SKU
8711921204102
€ 4,75
Velda Goldsticks 250 Gram

Licht verteerbaar

Gold Sticks Basic Food van Velda zijn drijfkorrels die door alle soorten vijvervissen graag worden gegeten en licht verteerbaar zijn. De met dit Velda voer verzorgde vijvervissen worden groot en sterk en zullen met succes een lange winterperiode doorstaan. Het is geschikt voor alle soorten vijvervissen, zoals goudvissen, goudwinden en karperachtigen. Gold Sticks Basic Food van Velda is verrijkt met:

Immuun Stimulator
Sporenelementen
Door de speciale samenstelling van het voer vertroebelt het water niet en wordt het vijvermilieu en het filter nagenoeg niet belast. Leverbaar in bussen van 1.25, 2.5, .

Het voer is samengesteld uit plantaardige eiwitten, vetten en koolhydraten. Voor een optimale conditie en een groot weerstandsvermogen is het voer verrijkt met vitaminen en sporenelementen, terwijl om de vatbaarheid tegen kwalen te minimaliseren er een Immuun Stimulator is toegevoegd. Gold Sticks Basic Food van Velda is een drijvend hoofdvoer, dat kan worden gebruikt bij watertemperaturen van 10 °C en hoger. Voer een aantal keren per dag een hoeveelheid voer dat binnen 5 minuten wordt gegeten.


U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten