Magento Commerce
 • Voorwaarden retourneren
  Onze klanten hebben 14 dagen de tijd om een artikel te retourneren. 

  De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en het in goede staat verkeren van het object bij retourzending. Wij accepteren alleen retourzendingen, wanneer (indien van toepassing) de verpakking ongeopend is. Dit is niet van toepassing op verpakkingen die hersluitbaar zijn. Voor alle producten geldt; in nieuwstaat retourneren.

  Bestelling annuleren of retourneren
  Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen vooraf schriftelijk of telefonisch aan van Hertog-Hengelsport kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail, fax, post of onze telefonische klantenservice (0318-516130) . U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 
  Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (alleen bij vooruitbetalen en IDEAL) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. 

   

  Voor retournering vragen wij u om een  retourbon te downloaden,  deze in te vullen en bij te voegen.


  Terugbetalen
  Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Hertog-diervoeders heeft betaald. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.

  Retouradres:
  Hertog BV.
  Middelbuurtseweg 34a

  3903 LD Veenendaal